Karrysalat, russisk salat, m.m.

Køber du en færdig salat i køledisken i supermarkedet, runder du hurtigt 20-30 i fedtprocent og måske mere.

Undgå den høje fedtprocent, div. E numre, suppehorn m.m. og lav salaten selv.

 

 

Karrysalat

 

1 kogt æg, 1 syltet drueagurk, ½ æble.
Disse ingredienser hakker du i små passende stykker og blander det hele med 1,5 dl. Cheasy fraiche 5%.
Du river ¼ løg i blandingen. Tilsætter 1 tsk. karry, 1 tsk. gurkemeje, 1 tsk. salt og 1 knivspids sort peper.
Bland det godt sammen og du har en god fedtfattig karrysalat.
Kan spises med det sammen, men lad det gerne stå og trække et par timer, så udvikler smagen sig mere.

Du kan også smage det til med mere karry, alt efter egen smag.