Blomkålspizza

Pizzadej:
600 g blomkål finhakkes / gerne i en foodprocesor.

Blomkål, 2 æg, 75 g Mozzarela (13% Cheasy), 1 sps. oregano og 2 sps. hørfrø røres godt sammen.

Synes du at ”dejen" er for tør kan du blot tilsætte lidt vand eller mælk.

Det hele smøres ud til en tynd dej (5-10 mm tyk efter behag) på en bradepande på bagepapir.

Blomkålsbunden/dejen forbages i ovnen (varmluft) i ca 20-25 min./230 grader, Lidt efter hvor tyk dejen er.

Når pizzadejen er færdig smøres tomatsovsen på og din topping lægges på.

Tomatsovs:
3 tomater, 1 løg, salt, peper, oregano blendes (smag til efter behag)

Topping:
Revet skinkestrimler, revet mozzarella ost (13% Cheasy), skivet champignon, tomat og løg.

Du kan naturligvis selv varierer din topping som du vil.
Jeg valgte også at bruge skivet chilistykker.

 

Pizzaen bages i ca. yderligere 15-20 min./200 grader.

Ny vers. af blomkålspizzaen...Topping pullpork.
Fungerer også godt som vegetarisk, blot uden kød så.