Kylling på mange måde.

 

 

Kylling er et af de kødprodukter der er mindst fedt i og kan varieres/krydres på mange måder.

Lav altid rigeligt så der er lidt til madpakken næste dag.

  • Glaseret majskylling tilberedt hel i stegepose i ovnen. Langtidstegt ved 160 g. i ca. 2 timer.

  • Glaseringen var en blanding af, sennep, honning, rasp og lidt rapsolie......................... Tilbehør ovnbagt rodfrugt.

  • Nemt og sundt.

  • Dildkylling

  • Kyllingesalat

Dild kylling med hvidløg og thai grønt.

Retten her består af 4 stk. små kyllingefilet, Lidt dild og hvidløg (jeg havde det frossent i fryseren).
Endvidere brugte jeg en halv pose frossent ”WOK MIX THAI” (købt i KIWI til 10 kr.). Men du kan jo selv enten lave din egen grøntsagsblanding og krydre den, eller som jeg købe den færdig.
Kyllingefileterne gnides med lidt salt og sættes ind i ovnen ved 180 grader / varmluft.
Efter ca. 35 min. i ovnen drysser du dild og hvidløg som du i forvejen har blandet godt sammen, over kyllingefileterne.
Giv det ca.10-15 min. Mere i ovnen.
WOK MIX THAI er bedste at tilberede i en wok eller pande.
Jeg valgte at anrette det som du ser på billedet.