----------------------------------------------------------

Sunde "pølsehorn" med krydret dip

  • Som "pølser" tog jeg en pakke Skinkekød (3-7%)
    Rørte det sammen med lidt mælk, salt og peber og lavede små pølser.
    Forbag dem i ca. 15 min. v. 180 gr. varmluft.

  • "Dejen" trykkes godt rundt om "pølserne" og bages yderligere i ca. 20 min.

 

1 blomkål køres gennem foodprocessoren og røres sammen med 50 g. hørfrø, 3 æg og lidt salt og peber.

"Dejen" sættes i køleskabet en halv times tid.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Krydret dip er jo en smagssag.

Jeg plejer at blande creme fraiche 6% med

Karry eller paprika

Salt, peber citronsaft og lidt sennep

Men igen.....Det er en smagssag

prøv det eller opfind din egen favoritdip

-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------

Tøm køleskabet

Denne ret kunne man godt kalde ”tøm køleskabet”.

Jeg havde en rest porre, rosenkål, 2 fed hvidløg og 3 kartofler.

Jeg måtte i byen og købe en pakke hakket kyllingekød (10%) og en pakke blommetomater.

Det blev til fyldte porre, rosenkål på farsbund, fyldte tomater, Marinerede kartoffelbåde.

Kyllingefarsen består af 200 g. hakket kyllingekød, rørt godt sammen med en blended blanding af 1 fed hvidløg, salt, peber, ”kødet” fra tomaterne, og 1 dl. skummemælk.

Kartoffelbådene er marineret i en blended blanding af 1 fed hvidløg, lidt olivenolie, salt og peber.

Det hele placeret på en bradepande og så i ovnen i ca. 40 min. / varmluft 180 g.

10 min. før retten er færdig, drysses lidt revet ost på (Cheasy 13%)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------