Torsk på porre/fløde bund

Torsken er tilbedret, meget traditionelt på panden, paneret i lidt rugmel.

400 g. frosne porre koges i ca. 6-7 min.
Vandet hældes fra porrerne som lægges i et ildfast fad og overhældes med en brik OMA madlavningsfløde 4% (250 ml.),og så i ovnen i ca. 10-12 min. ved 180 g./varmluft.

Torsken anrettes og serveres oven på porre/fløde blandingen.

Dertil en pose bønneblanding fra fryseren.

Torsk med rodfrugtblanding og champignonsovs

Skær de rodfrugter du vil bruge i små passende stykker (jeg brugte kartofler, gulerødder og hakket løg)

En ½ dl. olivenolie hældes i en multihakker/blender sammen med lidt salt, peber, karry og et fed hvidløg.
Blend det hele og hæld blandingen i en stegepose sammen med rodfrugterne.
Luk stegeposen og ryst det hele godt sammen.
Bag det i ovnen i ca. 40-45 min. / 200 grader

Torskefileterne lægges i en bradepande eller ildfast fad. Hæld lidt vand i bunden og læg vådt bagepapir over.
Bag det i ovnen i ca. 20 min.

Planlæg det så rodfrugter og torsk er færdig samtidig.

Når du har sat torskefileterne i ovnen laver du champignonsovsen.

200 g. champignon skives og steges på en pande med lidt vand. Kog vandet helt af og hæld 2 brikker OMA madlavningsfløde (4%) på.
Lad det stå og simre indtil torsk og rodfrugter er færdige

Smag til med salt, peber og dine egne ynglingskrydderier. (jeg brugte basilikum)