Broccoli cakes, Ristet blomkål med citron, mandler og ovnbagte cherrytomater

1 stk. broccolihoved renses/skylles og køres igennem foodprocessoren.

1 æg, 2 revet gulerødder, 1 tsk. salt og ½ tsk. peber tilsættes.

Det hele røres godt sammen og sættes i køleskabet en halv times tid.

 

Læg et stykke bagepapir i 4 passende forme.

Så er det nemmere at få det hel ud af formen igen.

Bag det i ovnen i ca. 35-40 min.

 

De bagte tomater skal have ca. en halv times tid.

 

Blomkålen renses/skylles og trylles om til små buketter.

Rist en håndfuld hakkede mandler på en tør pande et par min.

Blomkål og mandler tilberedes på en stor pande, eller som jeg i en wook.

Lad det stå og hygge sig med låg på indtil broccoli cakes og tomater er færdig, men rør i det en gang imellem.

Giv det citronsaft til sidst (efter smag og behag)