Dampet rødspætte med porre i fløde med et twist af peberfrugt og kartoffelplader

Læg rødspætterne i et ovnfast fad med lidt vand i bunden.

Dæk fadet med sølvfolie og giv det ca. 30-35 min. i ovnen ved 180 grader/varmluft.

 

Kartoffelpladerne er skåret af bagekartofler og penslet med lidt olivenolie der er rørt sammen med salt, peber og lidt basilikum og så toppet med små tern af peberfrugt.

Sæt det i ovnen samtidig med rødspætterne, så burde både rødspætter og kartoffelplader være klar på samme tid.

Imens rødspætter og kartoffelplader "hygger" sig i ovnen, skiver du porrerne (ca. 15 mm. tykke) og  blanchere dem 5-6 min. i en gryde.

Hæld derefter vandet fra og rist dem af i en pande sammen med en god håndfuld peberfrugt i små tern. Hæld derefter en brik OMA madlavningsfløde(4%) over.

Lad det stå og simre til rødspætter og kartoffelpladerne er færdige.

Smag til med salt og peber.