Fajita kylling

Min opskrift på fajita kylling (den "dovne" version) er en simpel blanding af kyllingfilet tilberedt ganske normalt og blandet med en færdig blanding fajita (fajita krydderi blanding med grønt) (2 x 450 g. købt i REMA 1000 til 12 kr. pr. pose).

Tilbered din kyllinge filet som du plejer.

Jeg valgte at give dem 50 min. i stegesoen i ovnen i 50 min. ved 180 gr./varmluft.

Fajita blandingen som beskrevet på posen i en wok eller pande 5-6 min.

Bland det hele godt sammen til sidst i et passende fad.

 

Dertil valgte jeg groft brød som tilbehør.

 

 

Fajita er en mexicansk blanding, som er mildt krydret.

 

 

  • Fajita krydderiblanding med grønt
    Købt i REMA 1000

  • Fajita Krydderiblanding

Fajita krydderiblanding

Har du mod på det kan du også lave din egen fajita krydderi blanding
 
 
Fajita krydderi:
 

2 tsk chilipulver i ønsket styrke 

1 tsk salt1 tsk paprika

1 tsk sukker

3/4 tsk knust oksebouillonterning hvis det bruges til oksekød, eller kyllingebouillon hvis det

bruges til kyllingekød (eller tilsvarende Oscar bouillonpulver)

½ tsk løgpulver

1/4 tsk hvidløgspulver

1/4 tsk cayennepeber

1/4 tsk knust spidskommen

 

Der er forskellige variationer af denne krydderiblanding

Her er en anden, nok mere venlig blanding

 

4 tsk. chilipulver,

2 tsk. salt

2 tsk. paprika

1 tsk. palme/kokossukker

1 tsk. spidskommen

1/2 tsk. hvidløgspulver