Squash med grønt

 

En Squash flækkes på langs og udhules.

 

En håndfuld hakket løg, en håndfuld revet gulerod, ¼ hakket spidskål, 200 g. hakket champignon og et presset fed hvidløg ristes godt af i en wok eller pande i lidt olie.

Tilsæt salt og peber efter egen smag.

Blandingen fordeles i de udhulede Squash.

 

Både squash og det grønne skal i ovnen samtidig.

 

Til det grønne så.

120 g. blomkål, 35 g. broccoli køres gennem foodprocessoren. Et æg tilsættes og blandes godt sammen.

Ta’ en passende springform og fordel blandingen i bunden.

Bag det i ovnen i ca. 15 min. Ved 220 g./varmluft.

 

Tag formen ud og lav de andre lag.

Riv gulerødder så du kan lave et lag på 12-15 mm. Fordel det i formen.

Drys frisk finhakket timian hen over.

 

1 pose spinat /250 g.) blancheres 10 min i en gryde. Hæld vandet fra og blend det.

Tilsæt lidt havregryn så massen bliver lidt fast (ellers er det alt for flydende)

 

Fordel det som det næste lag.

 

 

Både Squash og grønt sættes i ovnen samtidig. Giv det ca. 50 min. Ved 180 g. /varmluft

ca. 10 min. før det er færdig, drysses lidt revet ost (Cheasy 13%) (ca. 40 g.) over de to halve squash.

Det grønne også lige et drys hakket løg og hakket peberfrugt og bag det så færdig.