Hakket kylling i grøntsagsring

400 g. hakket kyllingefars (5% fedt), 1 tsk. salt, 1 tsk. peber, 2 tsk. karry og 1 dl. Skummemælk røres godt sammen i en skål.

Lad det hvile lidt i køleskabet, mens du laver ”grøntsagsringen".

 

6 revet gulerødder.

2 porre og 1 peberfrugt blændes.

1 æg, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber og 1 tsk. karry.

Det hele røres godt sammen til en nogenlunde fast ”fars”. Er den for flydende kan du blande lidt havregryn i.

En passende springform beklædes med bagepapir. Så er det nemmere at få det ud af formen igen.

Grøntsagsfarsen lægges i springformen. Skub det ud til siderne så der er et hul i midten til kyllingefarsen.

 

Jeg valgte at "toppe" det med lidt gulerod.

Bag det i ovnen i ca. 40-45 min. / 180 gr./varmluft

Jeg havde lavet rigeligt, så der var til dagen efter også.

Her supleret med lidt ekstra "grønt"

6 gulerødder skrældes....brug skrælderen til at lave "gulerodsflader".

1 peberfrugt skæres i små tern.

1 håndfuld majs.

Det hele samles på en pande og ristes af i lidt rapsolie.

Krydres med salt, peber og lidt oregano efter egen smag.