Kyllingebøffer og samsøkartofler i grøntsagsfad med persillecreme.

 

Lav først persillecremen så persillesmagen kan trække ud i cheasy fraiche’en et par timer i køleskabet.

 

Hæld en bøtte / 500 g. cheasy fraiche (5%) i en passende skål sammen med lidt citronsaft og en god stor dusk frisk finsnittet persille. Rør det godt sammen og sæt det i køleskabet et par timers tid.

 

 

 

Imens ordnes samsøkartoflerne og lægges i et ovnfast fad sammen med passende stykker af peberfrugt, løg i kvarte både og gulerødder.

Hæld lidt rapsolie over sammen med lidt salt og peber.

Vend det hele godt rundt.

 

 

 

Kør 300 g. blomkål og 200 g. broccoli gennem foodprocessoren og bland 500 g. kyllingefars sammen med det.

Blend 2 fed hvidløg, 1 chili (ca. styrke 5), salt og peber sammen med 1 dl. Minimælk.

Rør det godt sammen med det andet.

 

Lad det hvile i køleskabet 1 times tid.

 

Form farsen til bøffer (jeg lavede 10 stk.)

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem sammen med samsøkartoflerne i ca. 35-40 min. Ved 180 gr./varmluft.

 

Så burde det hele være færdig samtidig.