Brødet / brødblandingen inderholder:

Psyllium frøskaller 29,4%, sojaprotein 22,9%, hvedeklid 21,8%, hvedekim 9,4%, æggehvidepulver, bagepulver, yoghurtpulver, salt.

 

 

 

Historien om ElverBrødet begyndte for mere end 20 år siden, hvor Birgitte Stilling som led i et projekt satte sig for at udvikle et brød, med et højt indhold af kostfibre og protein.

Efter utallige eksperimenter med forskellige ingredienser fandt hun endelig frem til en opskrift, der gav brødet de ønskede egenskaber. Birgitte Stilling vandt i årene efter en række internationale priser for sit arbejde – og i 2012, to årtier efter bedriften, indgik hun i et samarbejde med GuldBageren for at give alle danskere mulighed for at nyde godt af brødets gode egenskaber

 

Elverbrødet kan kun købes ved Guldbageren, enten som brød eller som en færdig brødblanding hvor du blot skal tilsætte vand og lidt olie.