Fyldte koteletter med gulerod/bønneblanding i wook

Lav fyldet:

3 tomater, 1 dl OMA madlavningsfløde 4%, lidt frisk persille og rosmarin (efter egen smag), 1 fed hvidløg, salt og peber (igen efter egen smag) blendes.

Bland revet gulerod i til blandingen er "grødagtig".

 

Skær koteletterne næsten igennem og fyld dem med blandingen.

Pak koteletterne ind hver for sig i bagepapir og igen i sølvfolie.

Har du noget tilbage af blandingen kan du fordele det oven på koteletterne inden du pakker dem ind.

Bag koteletterne i ovnen i ca. 35-40 min. (lidt an på størrelsen) v. 180 gr./varmluft.

Mens koteletterne hygger sig i ovnen laver du tilbehøret som er gulerod og bønner tilberedt i wooken.

5 min før de var klar tilsatte jeg en rest finhakket rosmarin (kan undlades)

 

Sovsen er 1 brik/250 ml. OMA madlavningsfløde 4%, tilsat lidt finhakket perille og rosmarin smagt til med salt, peber og lidt karry (alt efter egen smag)