Spinat klapper med kylling
-
3 æg, 150 g. babyspinat, 1,5 dl. kokosfibermel og 1 tsk. salt blendes til en dej og der tilsættes 1 dl. hørfrø som røres godt rundt i dejen.
læg dejen på et stykke bagepapir. -
læg et stykke bagepapir oven på igen.
brug en kagerulle til at rulle det ud i ca. 4-5 mm. tykkelse. -
Bages på en bradepande i 10-12 min.
-
Fyldet er naturligvis valgbart.
Her er det fyld jeg valgte.
en halv porre skæres i små stykker og blendes med lidt Cheasy fraiche 5% og lidt salt og peber. -
Skær en passende mængde kyllingfilet i små stykker og læg det i skålen med blandingen.
Tilsæt lidt mere Cheasy fraiche 5% alt efter din egen smag. -
Skær spinat plade ud i passende stykker og læg fyldet i.
Jeg tilsatte også lidt majs og finsnittet salat.