Spinat klapper med kylling

  • 3 æg, 150 g. babyspinat, 1,5 dl. kokosfibermel og 1 tsk. salt blendes til en dej og der tilsættes 1 dl. hørfrø som røres godt rundt i dejen.
    læg dejen på et stykke bagepapir.

  • læg et stykke bagepapir oven på igen.
    brug en kagerulle til at rulle det ud i ca. 4-5 mm. tykkelse.

  • Bages på en bradepande i 10-12 min.

Den færdigbagte spinatplade

  • Fyldet er naturligvis valgbart.
    Her er det fyld jeg valgte.
    en halv porre skæres i små stykker og blendes med lidt Cheasy fraiche 5% og lidt salt og peber.

  • Skær en passende mængde kyllingfilet i små stykker og læg det i skålen med blandingen.
    Tilsæt lidt mere Cheasy fraiche 5% alt efter din egen smag.

  • Skær spinat plade ud i passende stykker og læg fyldet i.
    Jeg tilsatte også lidt majs og finsnittet salat.