disse små brød er en videre udvikling af Guldbagerens elverbrød, som kun kan købes der som et færdigt brød som dette her til højre eller som en brødblanding hvor du bare blander 120 g. brødblanding, 210 g. vand og 1 spsk. olie og bager det i 45-50 min. v. 200 gr./varmluft.

 

Men tilbage til disse små brød

 120 g. af brødblandingen ((uden at blande olie i)), men i stedet 40 g. hørfrø, 40 g. havregryn og 2 tsk. bagepulver.

240 g. vand tilsættes og det hele røres godt rundt.

Mener du blandingen er for tør tilsætter du bare lidt mere vand, men ikke mere end dejen er fast og kan formes til små brød.

Du kan med fordel fugte dine hænder med vand, så er det nemmere at forme brødene og de får en god glat overflade.

Bag dem i ca. 60 min. v. 200 gr./varmluft.

 

I stedet for at købe den færdige brødblanding kan du købe de råvare der er i blandingen.

Loppefrøskaller, sojaprotein, hvedeklid, og hvedekim.

30 g.loppefrøskaller, 23 g. sojaprotein, 22 g. hvedeklid, og 9 g hvedekim.

Og så 40 g. hørfrø, 40 g. havregryn og 2 tsk. bagepulver.

+ 240 g. vand (+måske lidt mere vand).

Så har du næsten den samme blanding.