Mørbrad på Cobbgrillen med aspargeskartofler og rodfrugter

Aspargskartoflerne er marineret i en blanding af 2 dl. vand, 1/2 dl. olivenolie, 2 fed hvidløg, salt og peber og så blended godt sammen.

Dertil tilsatte jeg en håndfuld hakket persille.

Hele blandingen hældes i en skål med aspargskartoflerne og det hele vendes godt rundt.

Lad det trække smag i skålen en lille times tid, før kartoflerne anrettes i et fad og kommer i ovnen i ca. 45 min. v. 180 gr./varmluft.

Mørbraden hygger sig i Cobbgrillen med låg i ca. 1 times tid.

læg nogle klatter kokosolie på toppen som på billedet.

Lad mørbraden hvile tildækket ca. 15 min. før du skære og anretter den.

 

Rodfrugterne består af gulerod, rødbedde, løg og selleri der er skåret i små passende stykker.

Rodfrugterne skal ligeledes som aspargskartoflerne have ca. 45 min. i ovnen v. 180 gr./varmluft.

10 min. før rodfrugterne er færdige i ovnen får det lige et drys hakket persille.