Oprytning i fryseren.

 

Hvad får jeg ud af 3 x kyllingefilet, lidt bønner, edamame bønner, majs, 6 kartofler og blade fra bredbladet selleri.

 

 

  • Kylligefileterne krydret med salt, peber og sættes i ovnen i ca. 45 min./180 g. varmluft.
    Blend bladene fra bredbladet selleri i lidt vand.
    Efter de 45 min. tages kyllingefileterne ud af ovnen og skæres i mindre stykker.
    De blendede blade vendes rundt i kyllingestykkerne.
    Lad det trække smag en halv times tid i køleskabet.

  • Alle resterne af det grønne du fandt i fryseren samles i wokken med en lille smule rapsolie.
    Lad det simre 4-5 min. før du tilsætter kyllingestykkerne.
    Lad det hele simre i 20-25 min. under låg.
    Rør i det nogle gange undervejs.
    Jeg valgte at krydre det med salt, peber og lidt karry (smag og behag)

Så er der kyllingewok