Denne black angus steak fik jeg på Cafe Vivaldi i Vejle en lørdag aften.

Kan varmt anbefales.

 

 

Black Angus Steak

 

250 g. oksemørbrad, super mør Black Angus Steak. Serveret med sæsonens garniture og dagens kartoffel. Grillet ananas. Dertil mexican sauce.

 

Black Angus oksekød er verdenskendt for smag, mørhed og saftighed. Oksekødet har en forrygende smag på grund af en 100% naturligt græs baseret kost, og får sin saft og mørhed på grund af sin marmorering.

 

Er du blevet varm på at lave en god middag med dette fantastiske kød, kan det bla. købes ved Jelling Naturkød.

 

I skrivende stund på deres hjemmeside "jellingnaturkod.dk" koster det:

 

Black Angus colottesteg pr. 1/2 kg.  81 kr.

Black Angus flankesteaks pr. 1/2 kg.  75 kr.

Black Angus mørbrad pr. 1/2 kg.  214 kr.

Black Angus oksefilet pr. 1/2 kg.  118 kr.

 

De har mange andre gode udskæringer også.

 

Kødet ligger lidt i den dyre ende, men absolut en god mad oplevelse vær.