Grøntsagsfad

Dette grøntsagsfad kan serveres alene som en vegetarret eller som tilbehør til et godt stykke kød.

 

Billedet taler næsten for sig selv om hvad du skal bruge.

 

 

 

5 bagekartoffler, 4 gulerøder og 2 løg som alle skæres i tern (ca. 1 x 1 cm.) 

(blandes sammen i en skål)

 

1 tsk. revet muskat, 1 tsk.timian, 2 tsk. salt, 250 gr. hytteost og 2 æg røres sammen.

(ligeledes i en skål)

 

 

Begge skåle røres godt sammen og hældes i et ovnfast fad.

Grøntsagsfadet skal hygge i ovnen i 60 min. v. 180 gr./varmluft.

 

Når der er gået 45 min. drysses en pose (150 gr.) revet mozzarella ost  hen over og det får de sidste 15 min i ovnen.

Jeg brugte Cheasy 13 % revet mozzarella. 

Men du kan da bruge din helt egen favorit ost også.

Jeg fandt noget spændende grøntsagspasta som tilbehør.

Jeg er sikker på at alm. pasta også passer udemærket til dette grøntsagsfad.