Krydret kamsteg med grøntsagsstick's

Jeg fandt en god kamsteg i Rema 1000 på 2,1 kg til 40 kr. (5 dage til udløbsdato).

 

Den fik en halv times tid i ovnen v. 200 gr./varmluft så den kun var halvstegt.

 

Flæskesværen blev skåret af.

(hvis du er til hjemmelavet "grisebolsjer" så skær sværen i mindre stykker og giv den yderligere en halv time i ovnen og efterfølgene ca. 10 min. på grill.)

 

Tilbage til kamstegen som så blev skåret i 2 cm. tykke skiver og vendt i mit eget blandingskrydderi. (min favorit blanding er, salt, peber, karry, paprika, basilikum) 

 

Sammen med kamstegen købte jeg en pose grønt (frossen).

Som billederne fortæller så blev kødstykkerne lagt oven på det grønne i et ovnfast fad.

 

Det fik så en halv times tid mere i ovnen.

 

Så var der krydret kamsteg.