Karrykål med kylling

Jeg brugte 400 g. snittet hvidkål som lige blev ristet af i lidt rapsolie i en gryde/wok. (ca. 4-5 min.).

Det normale ville så være at tilsætte en spsk. karry som vil give en jævn karrysmag.

Men da jeg godt kan lide det med lidt "spark" i fik den 2 spsk. karry og da lige en tsk. chilipulver. (og lidt salt og peber)

Men det er jo smag og behag.

 

Rør godt rundt i det et par min. til det har fået lidt farve.

400 g. kyllingefilet (rå) der er skåret i små passende stykker tilsættes. 

Det hele røres godt rundt.

Når det har taget lidt farve tilsættes en lille dåse kokosmælk (jeg brugte light udgaven)

 

Det skal da lige nævnes at light udgaven bare er at der er tilsat lidt ekstra vand men da jeg ikke skulle bruge så meget købte jeg en lille dåse light kokosmælk.

Du får dobbelt så meget alm. kokosmælk for samme pris som en lille dåse light. Vær at tænke over hvis du bruger det tit.

(en lidt dyr literpris for vand)

Lad det stå og småsimre en halv times tid til kylling og kål er mørt (rør rundt nogle gange undervejs)