Oksesteak

250 g. champignon rengøres og skæres i små passende stykker.

250 g. cherrytomater skylles og skæres i halve stykker.

2 gulerødder skrælles og rives i flade stykker (med kartoffelskræller).

2 stængler forårsløg snittes i små stykker (ca. 5-6 mm. tykke).

En halv peberfrugt skæres i små strimler.

 

Det hele ristes godt af i lidt rapsolie i 7-8 min. i en stor gryde/wok.

Der tilsættes så en brik (250 ml.) OMA madlavningsfløde 4%.

Tilsæt lidt salt og peber og lad det stå og simre i en halv times tid.

 

 

Jeg havde en rest kartofler liggende.

Det kom så til at indgå i dagens menu.

Skar kartoflerne i passende små stykker så det passede med den tid det tog at tilberede kødet på panden.

kødet skulle have 2-4 min. på hver side og så hvile i 5-6 min. (lidt an på hvor rødt du foretrækker kødet)

Så kartoflerne fik ca. 14-15 min. i ovnen v. 180 g./varmluft

Kartoflerne blev drislet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber før de blev sat i ovnen.