Røget skinke med fyldte portobella svampe, svampemix/cherrytomater i flødesovs og en god sommersalat

Start med at lægge skinken i en gryde med vand. Lad den småkoge/simre i ca. 45-50 min.

Efterfølgene tages den op og pakkes ind i et stykke sølvfolie med et viskestykke over.

Lad den hvile ca. 15 min.

(denne røget skinke købte jeg i Rema1000 til 60 kr. for 850 g.)

 

Imens skinken hygger sig i gryden laves der en flødesovs med persille og div. krydderier.

(Jeg brugte friskhakket persille, tørret timian, hvidløgssalt og peber) + OMA madlavningsfløde 4%

Lav rigeligt så der både er til portobella svampene og til svampemix/cherrytomat blandingen.

Portoballa svampene skal have ca. 15 min. i ovnen v. 180 g./varmluft (men hold øje med dem)

Det passer meget godt med at de kommer i ovnen mens den røgede skinke ligger og hviler i sølvfolie/viskestykke.

Svampemix er en færdig blanding fra Rema1000 til en rund 20'er.

Rengøres og gøres selskab af en håndfuld sherrytomater på en pande med lidt olie.

Swich det hele godt.

Resten af flødesovsen hældes hen over og det hele hygger under svag varme med låg til den røgede skinke er klar.

 

 

 

Jeg valgte at servere retten med en god salat. Alt efter smag og behag.