Kylle steg

Det grønne i dette fad er blot smagsforstærker til kyllingen.

 

Jeg har brugt:

250 g. cherrytomater skåret ud i halve.

1 rød peberfrugt skåret ud i små passende stykker.

2 stængler forårsløg skåret i 7-8 mm. stykker.

2 rødløg skåret i små både.

2 citroner med skræl (økologiske) ialt skåret i 12 både.

1 håndfuld grovhakket frisk korianter.

Salt og peber.

 

Bland det godt sammen og put en håndfuld af det ind i "kylle"

Resten fordeles i fadet og "kylle" lægges oven på.

Steges i ovnen v. 180 gr./varmluft i ca. 75 min. Der efter hviler den under et stykke sølvfolie/viskestykke i ca. 15 min.

(beregnet på 1500 g. kylling)

Tilbehør til "kylle" blev lidt pandegrønt frit inspireret fra køleskab/fryser.

Gulerod, løg, æble og bønner tilberet på panden med lidt olie, salt og peber.

Et par minutter før det er klar vendes lidt tørret trandebær i.

Her serveret med hjemmelavede syltede rødløg