Efterhånden koster div. TV pakker "kassen" Hvorfor ikke bare spare disse penge og caste fra nettet? Det har naturligvis lidt at gøre med dine behov omkring hvilke kanaler du ser.

 

DR TV har et udemærket arkiv at boltre sig i. Efterhånden er de "direkte" udsendelser jo mest genudsendelser alligevel. Så hvorfor ikke bare lave din egen TV aften. Du kan naturligvis også bare se kanalerne direkte live på DR TV. Så er der TV2play. Der er 3 abbonenter at vælge imellem.

Der er live pakken, one demand, eller både Live og demand pakken, til henholdsvis 99-, 69- eller 129- Der mener jeg at man godt kan "nøjes" med demand pakken til 69- da udsendelserne bliver lagt ud i arkivet.

Men igen det er jo ens TV behov der kommer i spil der. Så er der Youtube med et hav af video klip, film m.m. Dog er det ikke det hele der er lagt på Youtube, der har den bedste kvalitet.

 

Men kan man leve med det så er der enorme muligheder til mange timers underholdning. TV3play (Viafree) er også en gratis mulighed hvis man kan leve med de almindelige trælse reklamer.

Alt i alt hvis du kan "nøjes" med disse kanaler med de muligheder de giver, så er det en billig måde at få masser af timers underholdning.

Trængte til en opdatering på lyden i "hytten".

 

Fandt dette 5.1 surround anlæg fra Sony i Elgiganten til den nette pris af 1999 kr. Det opfylder præcis mit behov. Hjemmebiograf, Blu-ray, radio, streamning direkte til anlægget m.m. Godt anlæg/lyd til prisen.

 

Det eneste minus er at baghøjtallerne ikke er trådløse, men til den pris kan jeg godt leve med det.

 

(Som det øverste billede viser er der stadig et lille hængeparti med et par ledningskanaler nede ved gulvet)