Jeg brugte til dette fiskefad:

(3-4 personer)

 

Til grøntsagsbunden:

1 peberfrugt

250 g. champignon

1 bdt. asparges (grønne)

 

Peberfrugten skæres i tern. Champignon og asparges skæres i mindre stykker.

Det hele lægges i et ovnfast fad.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Til spidskålsdressing:

2,5 dl. fløde (jeg brugte 9% kaffefløde), 1 æg, 2 spsk. grov sennep, 1 tsk. sennepspulver, salt og peber.

Det hele røres godt sammen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

350 g. spidskål

 

Spidskålen snittes og blancheres i 3-4 min.

Lad spidskålen køle af og bland spidskålsdressingen i.

Det røres godt rundt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

300 g. fisk

 

Skæres i ca. 1 cm. tern og fordeles oven på grøntsagsbunden.

Spidskålsblandingen fordeles oven på grøntsagsbunden og fiskestykkerne

 

Giv det lidt salt og peber.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Du skal også bruge:

 

150 g. rejer 

100 g. revet ost (jeg brugte mozzarella)

 

Rejerne fordeles hen over fadet.

Revet ost drysset hen over det hele.

Stil fadet i ovnen v. 200 g./alm. ovnvarme.

Det skal have ca en halv times tid. Hold øje med det da tiden kan variere fra ovn til ovn.