Pandekylling

Jeg købte 450 g. fersk kyllingefilet (2 stk. kyllingfilet til 25 kr. i Rema 1000)

1 glas kartofler..............og det er så her vandene bliver delt........Glaskartofler !!!!!

Brug gerne almindelige kartofler hvis du ikke er til glaskartofler.

Glaskartofler smager faktisk godt til nogle retter. Igen smag og behag.

Det hele skal have 30-40 min. på panden. Glaskartoflerne bliver lidt mere bløde.

Ved alm. kartofler bliver de jo bare godt råstegt.

 

Men til starten....

Jeg valgte at krydre både kylling og kartofler med salt, peber og lidt karry.

Det hele startes op på panden med lidt rapsolie.

Som billedet viser valgte jeg også at give retten lidt farve med lidt grøn og rød peberfrugt skåret i små stykker.

 

Lad det stå og småsimre under låg 30-40 min. Lidt an på tykkelsen af kyllingefilet'en

 

Alm. kartofler indeholder ca. 80 kcal. pr. 100 g.

 

Glaskartofler indeholder ca. 60 kcal. pr. 100 g.