Græsk fladbrød med portobello, karryristet kikærter og avocadocreme

Start med at lave avocadocremen og stil den så i køleskabet så den kan trække lidt smag.

Avocado "kødet" fra 2 avocadoer og 3 spsk. cremefraiche (jeg brugte 6 % cremefraiche) røres/blændes sammen med lidt salt, peber og citronsaft.

Smag det til med yderligerer cremefraiche, salt, peber og citronsaft efter egen smag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 store portobellosvampe skæres i skiver og halveres yderligerer.

Steg dem i lidt olie i 3-4 min. 

Tilsæt 2 fed knuste hvidløg og steg det yderligerer 2-3 min.

Det vendes til sidst rundt i lidt hakket persille.

 

 

I en anden gryde/wok svitses to rødløg der er skåret i små passende stykker i lidt olie 3-4 min.

Karry tilsættes (mængde efter smag og behag). Vendes godt rundt i rødløgene og steges yderligerer 1-2 min.

En dåse kikærter tilsættes (drænet)

Steges yderligerer et par min.

(Smag til med lidt mere karry hvis det ønskes)

Portobellosvampene og de ristede kikærter/rødløg fordeles på de græske fladbrød.

Jeg havde nogle cherrytomater og kogte små kartofler liggende. De blev skåret i skiver og ligeledes fordelt ud på fladbrødene.

Det hele fik 4-5 min. i ovnen ved 170 gr./varmluft.

Inden serveringen fordeles 3-4 klatter avocadocreme og lidt salat på fladbrødene.

 

Fladbrødene købte jeg i Fakta / 4 stk. i en pakke.

Der er til 3 fladbrød i denne opskrift/mængde.

Til denne opskrift/mængde skal du bruge:

 

1 pk. græsk fladbrød/4 stk.

Cremefraiche

2 avocadoer

Salt, peber, karry, citronsaft

1 pk portobellosvampe

1 dåse kikærter

2 små rødløg

Salat, cherrytomater, kogte kartofler (hvis det ønskes/fyldet kan jo varieres efter eget ønske)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En gang imellem må du godt "sprænge over hvor gærdet er lavest" 

og købe dig til et nemt måltid uden at skulle stå i køkkenet for længe.

Dette her klare sig selv i ovnen. Thai Snack 10 min. / fritter 20 min. i ovnen.

Og så lige lidt dip (jeg valgte salsasauce)