Kartoffelæggekage med kalkunbacon og purløg

Start med at gøre kartofler og andet fyld klar.

600 g. kartofler skæres i både og halveres en gang mere.

Et løg og en peberfrugt (jeg brugte en gul) finhakkes og 2 gulerødder rives.

Start kartofler op i en gryde/wok og løg, peberfrugt og gulerod i en anden.

Giv det lidt salt og peber alt efter smag og behag.

Rist det godt af i lidt olie i ca. 7-8 min. til det har taget lidt farve.

 

Kalkunbacon, en halv rød peberfrugt og purløg gøres også klar til at toppe med.

 

10 æg og 5 dl. mælk (jeg brugte minimælk) røres godt sammen.

 

Kartofler, løg, peberfrugt og gulerod kommes i en bradepande.

Jeg brugte en bradepande på 29 x 42 cm.

Hæld ægge/mælkeblandingen hen over.

I alt skal kartoffelæggekagen have ca. 1 time ved 165 gr./varmluft.

Men peberfrugt og kalkunbacon skal først på efter ca. 40 min.

 

 

Jeg valgte at servere græsk fladbrød til (fuldkorns versionen)

Kommes i ovnen 6-7 min. før Kartoffelæggekagen er færdig.

 

Toppes med purløg lige før serveringen.