Lasagne med kylling og grønkål

Til denne lasagne med kylling og grønkål brugte jeg:

 

500 g. kyllingfilet.

200 g. lasagneplader (fuldkorn).

3 x 250 ml. OMA madlavningsfløde.

300 g. grønkål.

1 stk. rødløg.

100 g. mozzarella revet ost (15%)

 

Kcal. indholdet i denne lasagne vil være 125 kcal./3,4 g. fedt pr. 100 g.

 

Kyllingfilet'erne skæres i små stykker ( ca. 1 x 2 cm).....Løget finhakkes....Grønkålen hakkes groft.

Kylling og løg hygger i 8-10 min. med lidt olie i en gryde/wok til det har taget lidt farve.

Kylling og løg får selskab af grønkålen. Lad det simre under låg i ca. 7-8 min. til det er faldet lidt sammen. Rør/vend det rundt et par gange.

2 brikker (500 ml.) OMA madlavningsfløde 4% tilsættes og det hele røres godt rundt.

Tilsæt salt og peber efter smag og behag.

Så er det tid til at bygge lasagnen op i et lasagnefad/ovnfast fad.

Det skulle gerne fordeles sådan at du først har et lag af kylling/grønkål blandingen, så et lag lasagneplader, så igen blandingen, igen et lag lasagneplader og til sidst resten af blandingen.

 

 

 

Bemærk at for hver lag lasagneplader får de en halv brik (125 ml.) OMA madlavningsfløde 4% så de kan suge lidt mere væske.

Fadet kommes i ovnen ved 200 gr./varmluft i ca. 35 min. overdækket med sølvfolie.

Efter de 35 min. drysses  100 g. revet mozzarella ost hen over og fadet får 10 min. mere i ovnen uden sølvfolie for at osten skal blive sprød.