Koteletgryde med ristet grønkål og brune ris

Start med at riste 2-3 tsk. karry af i rapsolie (brug en wok el. stor gryde)

Når karryen er ristet af kommes 300 gr. skivet champignon og et hakket løg i og det hele ristet af i ca. 7-8 min.

Læg det over i et fad el. lign.

5oo gr./1 pakke koteletter skæres i stykker til ca. 2 x 2 cm og steges igennem i wokken i ca. 8-10 min.

(jeg brugte en wok men en stor gryde  kan da også bruges)

 

Champignon og løg mødes med kødstykkerne i wokken

Lad det simre i ca. 10 min. før der kommes strimler af peberfrugt i (ca. en håndfuld)

Det skal bare stå og småsimre til både grønkål og de brune ris er færdige.

 

Når peberfrugt strimlerne er kommet i kan du begynde på den ristet grønkål.

 

Jeg valgte den nemme løsning og købte grønkål der var klar skåret og skyllet.

Et æble skæres i små passende stykker og et røgløg hakkes.

Ristes godt af på panden i lidt rapsolie.

Grønkålen tilsættes.

Rist det af i 8-10 min. til det er faldet godt sammen. Krydres med salt efter smag og behag.

Vend det rundt nogle gange undervejs.

 

En håndfuld hakket mandler tilsættes og røres rund i grønkålen i et par min.

Så er den ristede grønkål med æble, løg og ristet hakket mandler klar til servering.

De brune ris skal havde ca. en halv times tid så afpas tiden så det hele er færdig samtidig