Tykstegsbøf med flødespinat og kartoffelflader

Start med at gøre 2 bagekartofler klar. Skrald dem og skær dem

i flader på ca. 8-9 mm.

Knus 2 fed hvidløg og finhak dem.

Jeg tog lidt frossent persille fra fryseren (brug gerne frisk hvis du har det)

 

Hvidløg og persille røres op i lidt vand. Lad det trække i et kvarters tid før du pensler kartoffelfladerne med det.

Jeg gjorde det blot på den ene side.

Kartoffelfladerne toppes med 1 stk. peberfrugt der er skåret i små stænger

Når kartoffelfladerne har fået ca. et kvarters tid i ovnen ved 180 gr./varmluft startes tykstegsbøffen op på en pande med lidt olie.

Den/dem skal have ca. 2-3 min. på hver side.

Pak den/dem ind i et stykke sølvfolie mens du laver flødespinat'en.

Når tykstegsbøffen har forladt panden kommes 1 brik (250 ml.) OMA madlavningsfløde 4% på.

Salt og peber tilsættes efter smag og behag.

Et par håndfulde spinat (frossen eller frisk) kommes ligeledes på og det hele røres godt sammen og står og hygger til kartoffelfladerne er færdige.