Kylling med fritter, ærter og pebersovs

Simpel ret...lige til......

 

750 g. kyllingfilet pakkes ind i sølvfolie og lægges i et ovnfast fad.

Jeg krydrede filet'erne med lidt salt, peber, paprika og timian (men brug dine egne favoritter)

Sættes i ovnen v. 180 gr./varmluft.

4 bagekartofler skæres til fritter og skylles godt af så en del af stivelsen forsvinder.

Når kyllingfilet'erne har fået en halv times tid i ovnen sættes fritter ind også.

Kylling og fritter skal så have ca. en halv times tid mere.

Imens kylling og fritter hygger sig i ovnen gøres pebersovsen klar.

 

Det er så der hvor jeg sprænger over der hvor gæret er lavest, som man siger.

jeg købte en færdig pebersovs i Rema 1000.

Tænkte at måske den lige skulle smages til, men efter min smag er den lige i skabet.

Men igen smag og behag.

 

 

 

 

Jeg synes at man får noget mere saftigt kød ved at pakke det ind i sølvfolie.