Farsroulade med tilbehør

Til denne ret/opskrift er brugt 800 g. 4-7% hakket oksekød.

800 g. kartofler i skiver, 5 stk. gulerødder i skiver, et hakket løg, en peberfrugt, 2 pk. kalkunbacon og en pk. tacomix.

Der er rigeligt til 4 personer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1 pk. tacomix røres godt rundt i farsen.

 

 

 

 

Et løg, en peberfrugt hakkes i små stykker og steges på panden til det har fået en gylden farve. 

Farsen lægges på et stort stykke sølvfolie og rulles ud til en flade på ca. 1-1,5 cm.

 

 

Løg og peberfrugt fordeles ud på kødet og en pose Cheasy 13% revet ost drysses hen over det hele.

Farsen rulles sammen til en roulade ved hjælp af sølvfolien.

 

 

 Farsrouladen "beklædes" med Kalkunbacon.

Rul rouladen en halv omgang rundt og læg mere kalkunbacon på så rouladen er helt dækket.

Rouladen pakkes ind i sølvfolien og et stykker mere lægges på tværs så enderne også bliver lukket helt.

 

 

 

Rouladen skal have ca. 60 min. i ovnen v. 180 g./varmluft. med sølvfolien på.

Efter de 60 min. åbnes ind til farsrouladen og den for yderliger 30 min i ovnen.

 

Som tilbehør valgte jeg en blanding af skivet kartofler, gulerødder og en håndfuld cherrytomater som var drislet med lidt olivenolie, salt og peber.

Det skal have ca. en times tid i ovnen, så tilpas det med farsrouladen.