Steak med rodfrugt "fritter" og peberrodssovs

Lidt grøntsagsrester fra køleskabet:

Selleri, pastinak, gulerod. Alt skåret til fritter.

Et løg skåret i ringe og et fed hvidløg, finsnittet for at give det lidt smag.

Det hele vendt rundt i lidt olivenolie, salt og peber.

 

Det skal have 30-35 min. i ovnen ved 180 gr./varmluft

Enkel og kaloriefattig peberrodssovs.

40 g. revet peberrod, 1 brik OMA madlavningsfløde, salt og peber.

Lad det hele stå og småsimre til det er tyknet lidt.

I Rema 1000 kan du købe ukurante stykker og endestykker fra ribeye, striploin, tyksteg og forkød.

Sælges under navnet "CUTTINGS"

Fandt 2 gode stykker på ialt 400 g. til den fine pris af 2 x 10 kr.

(4 dage til sidste salgsdato)

Det blev der et par gode steaks ud af.